Parkeren

Marius van Dokkum Museum – Academiestraat 7 – Harderwijk

Het Marius van Dokkum Museum ligt midden in het centrum van Harderwijk, aan de Academiestraat 7, in het Hortuspark. De parkeervoorzieningen zijn prima in Harderwijk. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is het Kloosterplein (niet op zaterdag tot 15.00 uur). Van de iets verder gelegen Houtwal Garage wordt wel gezegd dat het de mooiste garage van Nederland is. In deze garage, op het Kloosterplein en op parkeerterrein Westeinde kun je bovendien de eerste twee uur gratis parkeren. Wil je weten waar alle parkeerplaatsen zich bevinden, wat de faciliteiten en de kosten zijn? Klik dan op onderstaande knop voor een overzicht.

Invaliden

Kort parkeren voor in- en uitstappen kan met een invalidenparkeerkaart in de Academiestraat, bij het Linnaeustorentje. Het museum ligt aan de andere kant van het poortje; in het Hortuspark. Daarna kun je parkeren op het Kloosterplein.

Bereikbaarheid

Vanaf het station Harderwijk is het Marius van Dokkum Museum goed te bereiken. Het is 20 minuten lopen. Vanaf het station loop je de Stationslaan af tot aan brasserie de Bank. Daar volg je de borden naar rechts. Wanneer je de rest van de borden volgt kom je uit bij het Marius van Dokkum Museum!

Maar er zijn ook voldoende busverbindingen vanaf het station naar de centrum. Een bus- of treinreis kun je het best plannen aan de hand van de website www.9292ov.nl.

Marius van Dokkum Museum

Bezoekadres: Academiestraat 7, 3841 ES Harderwijk

Postadres: Donkerstraat 4, 3841 CC Harderwijk

T 0341-414468 (di t/m vrij tussen 10:00 - 11:00 uur)
E info@mariusvandokkummuseum.nl

Het Marius van Dokkum Museum is onderdeel van:
Stichting Stadsmuseum Harderwijk.

KvK 41035248
BTW NL002850837B01

Algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. De nieuwsbrief van het Stadsmuseum Harderwijk verschijnt gemiddeld vier keer per jaar.

 

Partners