Tickets reserveren

Een bezoek aan het Marius van Dokkum Museum in Harderwijk is alleen mogelijk met een online reservering voor één van de tijdsloten. Een tijdslot zorgt ervoor dat er slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnen is. Zo heb je gedurende je bezoek alle gelegenheid om rustig en veilig van de kunstwerken te genieten en op je gemak rond te neuzen in de museumwinkel.

Je kunt kiezen uit de volgende tijdsloten:

Dinsdag t/m zondag

  • 10.00 – 11.30 uur
  • 11.30 – 13.00 uur
  • 13.00 – 14.30 uur
  • 14.30 – 17.00 uur

Kun je een datum niet selecteren dan zijn alle tijdsloten vol en vragen we je een andere dag te zoeken. Rode tijdssloten zijn vol, zwarte hebben nog plek. Controleer de samenvatting van je reservering goed voor je op verzenden drukt.

We vragen je vriendelijk om op zijn vroegst 10 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig te zijn bij het museum. Afrekenen hoeft niet online, dat kan in het museum. Houders van de Museumkaart of van andere ledenpassen kunnen gratis naar binnen, maar dienen ook vooraf online te reserveren. We verheugen ons op je komst!

Om in de stemming te komen raden we je van harte aan om thuis alvast de korte documentaire ‘Rembrandt van de Veluwe’ over Marius van Dokkum te bekijken: KLIK HIER

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen vragen we je om tijdens het bezoek een mondkapje te dragen.

Vragen over een reservering? Mail dan naar info@mariusvandokkummuseum.nl.

Tarieven

Volwassenen   €7,50
Kinderen t/m 12 jaar   gratis
Jongeren 13 t/m 18 jaar   €4,00
Museumkaart   gratis
Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend